Mene sisältöön

Navigaatio

Luonto

Tervetuloa tutustumaan Kokkolan alueen monimuotoiseen luontoon. Kokkolassa on kattava verkosto ulkoilureittejä ympärivuotiseen käyttöön ja runsaasti retkeilyä palvelevia taukopaikkoja ja palveluita. Kokkolan ulkoilureittisivut palvelevat monipuolisesti kaikkia luonnossa liikkujia mm. patikoijia, kalastajia, hiihtäjiä, veneilijöitä ja melojia.

Sivuilla voit tutustua Kokkolan ulkoilureitteihin, retkeilykohteisiin, nähtävyyksiin ja palveluihin sekä luontoharrastusmahdollisuuksiin. Ulkoilureitit. Lisäksi reittivaihtoehtoja löydät myös täältä

Kokkolan ulkoilukartasta löydät hiihto-, retkeily-, veneily- ja melontareittejä sekä taukopaikkoja ja luontokohteita, joilla pääset aloittamaan tutustumisen alueen tarjoamiin luontoelämyksiin. Säänkestävää Kokkolan ulkoilukarttaa myydään Uintikeskus VesiVeijarissa ja Kokkolan Urheilutalolla. 

Retkeilyreittejä ja luontokohteita
Tietoa Kokkolan ja Keski-Pohjanmaan retkeilyreiteistä ja luontokohteista löytyy facebookista haulla #ReittienKP tai sitten koko alueemme tarjontaa selvittävästä maksuttomasta Outdooractiven palvelusta. Reittien ja Matkailupalvelujen Keski-Pohjanmaan toimijoita on koottuna erilliseen esitteeseen, joka löytyy täältä. Kaikki Keski-Pohjanmaan luontoreitistöt, -kohteet ja matkailupalvelut helposti samalta kartalta. Tunne luonnon kutsu – Mereltä erämaahan. Lähde luontoilemaan ja nauttimaan luonnon virkistävästä ja elvyttävästä vaikutuksesta. 
Retkeilymahdollisuuksista voi lukea lisää mm. Kokkolan saaristomatkailuselvityksestä. Lisätietoja retkeilyreiteistä:
Reittien ja Matkailupalvelujen Keski-Pohjanmaa -projekti
Mari Keiski, puh. 044 7809 715, mari.keiski@kosek.fi


Tekemistä hevosen päällä - Ratsastusta usealla tallilla
Stall Classic tarjoaa opetusta kaiken tasoisille ja -ikäisille, yksityistunnit sopimuksen mukaan. Meillä on kiltit, pienet ponit, myös pikkulapsille., Heimarin ravirata, Hejmarintie 10, 67800 Kokkola, 
puh. 0400 646 794, www.stallclassic.net

Muhosen Talli, Muhosentie 61, 68300 Kälviä, puh. 06 8352 104, 040 5038 148, https://www.muhosentalli.fi/

Ponitalli AX, Äijäläntie 17, 68230 Lohtaja, puh. 040 5782 130.

Kieppi, Kokkolan luonnontieteellinen museo
Museo on toistaiseksi suljettu tammikuussa tapahtuneesta tulipalosta johtuen. Veikko Salkion ainutlaatuisen luontokokoelman, Viljo Nissisen harvinaisuuksia sisältävän mineraalikokoelman sekä Armas Järvelän yli 21 000 näytteen perhoskokoelman avaamisesta uudelleen tiedotamme verkkosivuillamme. Kuva: Joni Virtanen.
Pitkänsillankatu 26
www.kokkola.fi/kieppi/


Avantouintia ja saunomista
Joko olet kokeillut miltä tuntuu uida avannossa? Avantouintia voit kokeilla mm. Palmahovissa, Tel. +358 6 8221 815 tai lähellä keskustaa sijaitsevassa Uintikeskus VesiVeijarissa, jossa ulkoa löytyy kylmäallas.


Meillä luonto on lähellä, kuva: Ville Hyytinen
Meillä luonto on lähellä

Luontopoluille!
Luontopoluille!

Ratsastusta

Winter swimming

Tekstisi tulee tähän.
matkailu

Sivun alkuun