Olet tässä

Kokkolan kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto

Kesäaika kirjastossa 1.6. – 31.8.

Kesällä pääkirjaston aukioloaika lyhenee arkipäivisin tunnilla. Kesälauantait ja -sunnuntait ovat suljettu, vain lehtilukusali on avoinna klo 11-14. Muiden toimipisteiden aukioloajoissa ovat supistuksia lähinnä iltaisin. Anders-verkkokirjasto on avoinna 24/7 koko kesän.

Katso tarkat aukioloajat

Lainaa e-kirja aiempaa helpommin

Ellibs.jpgUudessa Ellibs-kirjastossa voit lukea e-kirjaa suoraan selaimessa, jolloin lukuohjelman asennusta ei tarvita. Halutessasi voit ladata e-kirjan koneellesi, jolloin lukeminen onnistuu ilman verkkoyhteyttä. Kirjaa ei tarvitse palauttaa, vaan kirja palautuu automaattisesti laina-ajan jälkeen. Nyt on myös mahdollista varata lainassa olevaa aineistoa.

Ellibs-kirjastossa on lainattavissa pääosin suomenkielistä kauno- ja tietokirjallisuutta lähinnä aikuisille mutta myös lapsille.
Ellibs-kirjastoon     Ohjeet

Lue e-lehtiä missä vain ja milloin haluat Ziniossa!

zinio-banneri-4.jpgKiinnostavatko e-lehdet? Yli 50 englanninkielistä harraste- ja tiedelehteä luettavissa Zinio-lehtipalvelussa Anders-kirjastojen kirjastokortilla ja pin-koodilla. Lue missä ja milloin haluat, lukulaitteella, tabletilla, pöytäkoneella tai puhelimella. Lisätietoa täällä. 

Lukuopas juuri Sinulle

Lukuopas.jpgEtsitkö luettavaa? Etkö oikein löydä mitään luettavaa? Varaa aika lukuoppaalle, joka kartoittaa toiveesi ja laatii sinulle 20 kirjan listan. Halutessasi voit saada valmiin kirjakassin tai kirjalistan sähköpostiisi. Vastaa kysymyksiin ja lähetä lomake lukuoppaalle.

Lahjoita lukuhetki ikäihmiselle

Lahjoita_lukuhetki.jpgMonet palvelutalojen asukkaat eivät enää kykene lukemaan. He kuitenkin nauttisivat edelleen kirjallisuudesta. Sinä voit lahjoittaa pienen lukuhetken ja piristää ikäihmisen päivää! Lue lisää:

Kirjan_vuosi_2015.jpgHe-Li-Kat lausuu toiverunoja

Kokkolan kaupunginkirjasto järjestää yhdessä He-Li-Kat-lausuntaryhmän kanssa toiverunotapahtuman syyskuussa. Kerro meille oma toiverunosi toukokuuun loppuun mennessä. Voit myös jättää runotoiveesi pääkirjaston lainaustiskillä olevaan laatikkoon.

Tuuliviiri.jpgTuuliviiri 

taidenäyttely pääkirjastossa 19. - 29.5.2015


Järj. Erihyvä-taidepaja ja Keski-Pohjanmaan kansanopiston Virtaset

Mistä kertoo kirja, jonka kannessa on meri?

Kirjanäyttely pääkirjaston 1. kerroksessa 11. - 30.5.2015

Poistokirjamyynti Koivuhaan kirjastossa 25.5. - 5.6.

Nyt tekemään löytöja vaikka mökkilukemiseksi! Tarjolla dekkareita, romantiikka ja paljon muuta. Tervetuloa!

Tibu.jpg"Huoneet -Rum - Rooms"

Tibu Borgsténin runo- ja paperikollaasinäyttely pääkirjaston 1. kerroksessa 1. – 30.6.

Tibu Borgstén lausuu runoja
pääkirjastossa maanantaina 1.6. klo 17.30. Tervetuloa!

Liikuntaväline-esittelyä pääkirjastossa

Liikunnanohjaaja Anne Raatikainen esittelee lainattavia liikuntavälineitä ja antaa liikuntaneuvontaa

tiistaina 2.6. klo 17.00 – 19.00 työssä oleville ja
torstaina 4.6. klo 10.30 – 12.30 iäkkäille.

Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Muksukirjasto Lohtajan kirjastossa ke 3.6. klo 10-11.30

Kevätkauden viimeisessä Muksukirjastossa ovet avoinna pienten asiakkaiden ehdoilla, palvelut tarjolla kaikilla mausteilla. Muksukirjastoon mahtuu ääntä ja pienten jalkojen töminää.
 

Tervetuloa tapaamaan muita lapsiperheitä ja lainaamaan!
Aurinkoista kesää, jatketaan muksuilua syyskuussa.

Kirjahyllyn aarteita

Radio Keski-Pohjanmaan ja Kokkolan kaupunginkirjasto-maakuntakirjaston yhteinen kirjasarja jatkuu. Sarjassa kirjaston työntekijät valitsevat joka viikko yhden kirjan ja tulevat kertomaan siitä suoraan radiolähetykseen torstaisin klo 11.30:n uutisten jälkeen.
 

21.5. esittelyssä Antoine Laurainin teos Punaisen muistikirjan nainen. Kuuntele YLE Areenassa.

Ilmoittaudu asiakkaaksi venäjänkielisen kirjaston kaukopalveluun!

KENELLE: Suomessa, pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuville, jotka haluavat lainata Venäjänkielisen kirjaston kirjoja, elokuvia tai puheäänitteitä.

Межбиблиотечный абонемент Русскоязычной библиотеки!

ДЛЯ КОГО: Для всех, кто живёт в Финляндии за пределами Столичного региона и хочет брать на дом книги, фильмы или аудиокниги на русском языке, имеющиеся в фондах Русскоязычной библиотеки.

http://www.kirjastokaista.fi/venajankielista-kaukopalvelua-espoosta/

Katkos Elib-e-kirjojen lainaamisessa

Elib sulkee vanhan kirjastopalvelunsa perjantaina 23.1. Uusi palvelu ruotsinkielisten e-kirjojen ja digitaalisten äänikirjojen lainaamiseen avataan lähitulevaisuudessa. Ennen kuin uusi Elib otetaan käyttöön lainauksessa on tauko. Lainassa jo olevia äänikirjoja voi kuunnella vanhan sivun kautta. Pahoittelemme katkosta.

Kukkaro.jpgVelkasaldojen tarkistus

Maaliskuun alusta asiakkaan tulee maksaa kaikki ennen 1.3. kertyneet maksut säilyttääkseen lainausoikeutensa. Tarkistus perustuu kulttuuri- ja nuorisolautakunnan päätökseen 19.11.2013 § 94.

Sivun alkuun