Olet tässä

Kokkolan kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto

Kesäaika kirjastossa 1.6. – 31.8.

Kesällä pääkirjaston aukioloaika lyhenee arkipäivisin tunnilla. Kesälauantait ja -sunnuntait ovat suljettu, vain lehtilukusali on avoinna klo 11-14. Muiden toimipisteiden aukioloajoissa on supistuksia lähinnä iltaisin. Anders-verkkokirjasto on avoinna 24/7 koko kesän. Katso tarkat aukioloajat

Huom! Kirjastoauto ei kulje 29.6.-31.7.

Lainaa e-kirja aiempaa helpommin

Ellibs.jpgUudessa Ellibs-kirjastossa voit lukea e-kirjaa suoraan selaimessa, jolloin lukuohjelman asennusta ei tarvita. Halutessasi voit ladata e-kirjan koneellesi, jolloin lukeminen onnistuu ilman verkkoyhteyttä. Kirjaa ei tarvitse palauttaa, vaan kirja palautuu automaattisesti laina-ajan jälkeen. Nyt on myös mahdollista varata lainassa olevaa aineistoa.

Ellibs-kirjastossa on lainattavissa pääosin suomenkielistä kauno- ja tietokirjallisuutta lähinnä aikuisille mutta myös lapsille.
Ellibs-kirjastoon     Ohjeet

Lue e-lehtiä missä vain ja milloin haluat Ziniossa!

zinio-banneri-4.jpgKiinnostavatko e-lehdet? Yli 50 englanninkielistä harraste- ja tiedelehteä luettavissa Zinio-lehtipalvelussa Anders-kirjastojen kirjastokortilla ja pin-koodilla. Lue missä ja milloin haluat, lukulaitteella, tabletilla, pöytäkoneella tai puhelimella. Lisätietoa täällä. 

Elib - http://karleby.elib.se/Lainaa e-kirjoja uudesta Elibistä!

Nyt voit taas lainata e-kirjoja Elibistä. Voit ladata e-kirjat tietokoneeseen, lukulaitteeseen tai matkapuhelimeen. Lainaamiseen tarvitset kirjastokortin ja pin-koodin. Voit lainata kolme kirjaa viikossa.

LukubingoKesän lukubingo lapsille!

Lue kesällä kirjoja ja osallistu lukubingoon! Bingolomakkeen saat lastenosastolta tai tulosta tästä pdf-muodossa.

Lukuopas juuri Sinulle

Lukuopas.jpgEtsitkö luettavaa? Etkö oikein löydä mitään luettavaa? Varaa aika lukuoppaalle, joka kartoittaa toiveesi ja laatii sinulle 20 kirjan listan. Halutessasi voit saada valmiin kirjakassin tai kirjalistan sähköpostiisi. Vastaa kysymyksiin ja lähetä lomake lukuoppaalle.

Lahjoita lukuhetki ikäihmiselle

Lahjoita_lukuhetki.jpgMonet palvelutalojen asukkaat eivät enää kykene lukemaan. He kuitenkin nauttisivat edelleen kirjallisuudesta. Sinä voit lahjoittaa pienen lukuhetken ja piristää ikäihmisen päivää! Lue lisää:

"Hulluna savehen" Lohtajan kirjastossa 1. - 31.7.

Kokkolan seudun opiston Lohtajan keramiikkakurssin näyttely. Tervetuloa tutustumaan kirjaston aukioloaikoina ma ja pe 10-16, ti, ke ja to 12-19.

Poistomyynti Lohtajan kirjastossa viimeistä viikkoa

Tervetuloa penkomaan kirjaston kokoelmista poistettuja kirjoja 31.7. saakka, ei palautusoikeutta! Kirjat 0,50 € / kpl.

Lohtajan kirjasto on avoinna kesällä ma ja pe 10-16, ti, ke ja to 12-19.

Kehyksissä

Henrik Harjun taidenäyttely pääkirjaston 1. kerroksessa 1. – 31.7.2015

Elvis-näyttely

Vesa Perttulan maalauksia pääkirjaston 2. kerroksessa 1. - 31.7.2015

Maalauksia ja valokuvia Lohtajan kirjastossaKantanen.jpg

Marianne Kantasen maalauksia ja Timo Kantasen valokuvia näyttelyssä Lohtajan kirjastossa 3.-31.8.

Tervetuloa tutustumaan kirjaston aukioloakioina ma ja pe 10-16, ti-to 12-19!

016 – Kopio.JPGMuksukirjasto Lohtajalla ke 12.8.
klo 10-11.30

Muksut valtaavat taas Lohtajan kirjaston kesätauon jälkeen. Ovet avoinna pienten asiakkaiden ehdoilla, palvelut tarjolla kaikilla mausteilla. Muksukirjastoon mahtuu ääntä ja pienten jalkojen töminää.


Tervetuloa tapaamaan muita lapsiperheitä ja lainaamaan!

Ilmoittaudu asiakkaaksi venäjänkielisen kirjaston kaukopalveluun!

KENELLE: Suomessa, pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuville, jotka haluavat lainata Venäjänkielisen kirjaston kirjoja, elokuvia tai puheäänitteitä.

Межбиблиотечный абонемент Русскоязычной библиотеки!

ДЛЯ КОГО: Для всех, кто живёт в Финляндии за пределами Столичного региона и хочет брать на дом книги, фильмы или аудиокниги на русском языке, имеющиеся в фондах Русскоязычной библиотеки.

http://www.kirjastokaista.fi/venajankielista-kaukopalvelua-espoosta/

Kukkaro.jpgVelkasaldojen tarkistus

Maaliskuun alusta asiakkaan tulee maksaa kaikki ennen 1.3. kertyneet maksut säilyttääkseen lainausoikeutensa. Tarkistus perustuu kulttuuri- ja nuorisolautakunnan päätökseen 19.11.2013 § 94.

Sivun alkuun