Olet tässä

Kokkolan kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto

Kirjasto siirtyi talviaikaan 1.9.

Syyskuun alusta pääkirjasto on jälleen avoinna maanantaista torstaihin klo 20 ja perjantaina klo 18 asti. Lauantaina pääkirjasto on avoinna klo 11-15. Lisäksi lehtisali palvelee sunnuntaina klo 11-15.

Katso lähikirjastojen aukioloajat.

Kälviän kirjaston satutuokiot tiistaisin klo 9.30

Kälviän kirjaston satutuokio muuttaa päivää mutta pitää ajan. Tiistaisin alkaen 2.9. klo 9.30 kaikki alle kouluikäiset huoltajan kera ovat tervetulleita puolen tunnin mittaiseen satuhetkeen.

Kälviän kirjaston neulekerhot starttaavat vkolla 36

Kälviän kirjaston neulekerhoissa puikot jatkavat kilinäänsä 4.9. alkaen torstaisin klo 18-20 ja perjantaisin klo 13-15. Tervetuloa!

Ullavan kirjastojen satutuokiot

Ullavan kirjastossa kuukauden ensimmäisenä tiistaina (7.10., 4.11. ja 2.12.): pienet 0-4 v. klo 10 ja isot yli 4v. klo 14.30

Rahkosen kirjastossa kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona (8.10., 5.11. ja 3.12.)  klo 14.15

Syksyn satutuokiot pääkirjastossa

Pääkirjaston suomenkieliset satutuokiot pidetään joka toinen tiistai klo 17.30 seuraavina päivinä:

23.9., 7.10., 21.10., 4.11., 18.11. ja 2.12. Tervetuloa!

Kanervan lukupiiri tiistaina 23.9. klo 18-20 pääkirjaston Lukuseuran huoneessa

Helsinki, menneisyyden ja 38-vuoden film noir-tunnelmat - niinkuin sen vain Westö osaa! Illan kirjana Kjell Westön Kangastus 38. Lukupiirin vetäjänä Kanerva Peltoniemi. Vapaa pääsy! Kahvia!

Lokakuun kirjana Minna Lindgrenin Kuolema Ehtoolehdossa.

Lisätietoja: Kanerva Peltoniemi (kanerva.peltoniemi@gmail.com, puh. 045-6510468) tai Asta Märsy-Kiviniemi (asta.marsy-kiviniemi@kokkola.fi, puh. 040-8065134)

Ruotsinkielinen satutuokio torstaina 2.10. klo 9.30 pääkirjaston Hongell-salissa

Susann Gleisner lukee kirjaansa Hur då sjuk? Lapsille tarjolla mehua ja pipareita.

Järjestää yhteistyössä Kokkolan kaupunginkirjasto ja Luckan

Lukurinki Lohtajan kirjastossa Lukupiirin logo nettiin.JPG

tiistaina 7.10. klo 10-11.30. Keskustellaan Ulla-Lena Lundbergin Finlandia-palkitusta romaanista Jää. Tervetuloa mukaan lukevaan rinkiin tutut ja uudet kirjoista kiinnostuneet, kahvitarjoilu!

Heli Laaksonen & Elina Warsta: Aapine
Esittelyssä Suomen ensimmäinen murteella kirjoitettu aapinen!

Näyttely pääkirjastossa 1. – 27.9. Alkuperäistuotanto Annantalon taidekeskus. Yhteistyössä Kustannusosakeyhtiö Otava.

Martti Lukkarilan lasikaiverruksia ja keräilyesineitä

Näyttely Lohtajan kirjastossa 7.-30.9. Esillä Martti Lukkarilan kaivertamaa lasia sekä hänen keräilemiään esineitä astioista antiikkiin, ikoneista hajuvesipulloihin ja sulkakyniin. Näyttelyn järjestää kuvataideyhdistys Klottumaakarit ja Eija Jukkola esittelee sen avajaisissa su 7.9. klo 12.

Suomalaisia kuvataiteilijoita

Kirjanäyttely pääkirjaston 1. kerroksessa 15.9. - 11.10.2014

Kirjahyllyn aarteita

Radio Keski-Pohjanmaan ja Kokkolan kaupunginkirjasto-maakuntakirjaston yhteinen kirjasarja jatkuu. Sarjassa kirjaston työntekijät valitsevat joka viikko yhden kirjan ja tulevat kertomaan siitä suoraan radiolähetykseen torstaisin klo 11.30:n uutisten jälkeen.

18.9. esittelyssä Kauko Röyhkän ja Juha Metson teos Et kuitenkaan usko - Ville Haapasalon varhaisvuodet Venäjällä. Kuuntele Yle Areenassa.

Digitoimaan Kälviän kirjastossa

Pelasta hapertuvat kotivideosi VHS-kaseteilta DVD-levyille! Kokkolan kirjaston kiertävä digitointilaite on toistaiseksi sijoitettuna Kälviän kirjastoon. Digitointilaitteella voi tallentaa vhs-kasetteja dvd-levylle maksutta. Tyhjät dvd-levyt asiakkaan on hankittava itse. VHS-kasetin tallentaminen kestää yhtä kauan kuin tallenteen pituus on. Ostovideoita ei voi kopiosuojausten vuoksi muuttaa digitaaliseen muotoon. 

Palvelu toimii pääasiassa itsepalveluna. Varaa aika tiskiltä tai puh. 040-8065 223

Ilmoittaudu asiakkaaksi venäjänkielisen kirjaston kaukopalveluun!

KENELLE: Suomessa, pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuville, jotka haluavat lainata Venäjänkielisen kirjaston kirjoja, elokuvia tai puheäänitteitä.

Межбиблиотечный абонемент Русскоязычной библиотеки!

ДЛЯ КОГО: Для всех, кто живёт в Финляндии за пределами Столичного региона и хочет брать на дом книги, фильмы или аудиокниги на русском языке, имеющиеся в фондах Русскоязычной библиотеки.

http://www.kirjastokaista.fi/venajankielista-kaukopalvelua-espoosta/

Kukkaro.jpgVelkasaldojen tarkistus

Maaliskuun alusta asiakkaan tulee maksaa kaikki ennen 1.3. kertyneet maksut säilyttääkseen lainausoikeutensa. Tarkistus perustuu kulttuuri- ja nuorisolautakunnan päätökseen 19.11.2013 § 94.

Koivuhaan kirjaston kehittämissuunnitelma

Heidi Mikkola on tehnyt Koivuhaan kirjaston kehittämissuunnitelman opinnäytetyönään (YAMK) Turun ammattikorkeakoulussa. Tutustu!

Sivun alkuun