Olet tässä

Järjestöt ja kulttuuriavustukset

Tietoa kulttuuriavustuksen hakemisesta
Kulttuuripalvelut on ottanut vuoden 2019 alusta käyttöön uudistuneet sähköiset avustushakemuslomakkeet. Uudet lomakkeet on toteutettu Fujitsun CaseM Asiointi –järjestelmällä. Uudistuksella on pyritty parantamaan lomakkeiden käytettävyyttä ja erityisesti lomakkeiden käyttö mobiililaitteilla (älypuhelin, tabletti) on tehty entistä helpommaksi.

Lomakkeiden käyttäminen vaatii tunnistautumisen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautunut käyttäjä voi lomakkeen lähettämisen jälkeen seurata asiansa käsittelyn edistymistä oman asiointitilinsä kautta. Myös päätös asiasta lähetetään sähköisesti asiointitilille.

Lomakkeiden viestien välityksessä hyödynnetään Suomi.fi-viestit –palvelua, jonka kautta ilmoitus saapuneesta päätöksestä välitetään asiakkaan omaan sähköpostiin.

Uuden lomakepalvelun löydät asioi verkossa eKokkola.

Järjestöt ovat kanava kulttuurin harrastamiseen
Kokkolassa toimii kymmeniä kulttuurijärjestöjä, jotka tarjoavat monipuolisia harrastusmahdollisuuksia kaikenikäisille ja kulttuurin eri alueista kiinnostuneille ihmisille.  

Kulttuuriavustukset ovat kaupungin tuki kulttuurin harrastamiseen
Kokkolan kaupungin sivistyslautakunta myöntää kulttuuritoimintaa harrastaville järjestöille, yksittäisille taiteilijoille tai taiteilijaryhmille kohde- ja vuokra-avustuksia. Kaupungin avustussääntö sekä kulttuuritoiminnan avustusohje löytyvät tämän sivun oikean palstan Liitteet-osiosta. Sivun oikeasta palstasta löydät myös linkin e-lomakkeet-palveluun, jossa voit jättää avustusanomuksesi tai avustuksen käyttöä koskevan tiliselvityksen sähköisenä.

Kulttuuritoiminnan muut tukijat
Kansalaisten kulttuuritoimintaa tukevat kaupungin lisäksi alueen taidetoimikunta sekä yksityiset säätiöt. Lisätietoja kulttuuritoiminnan eri avustusmahdollisuuksista saat oheisista linkeistä.

Sivun alkuun

Päivitetty 13.5.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta