Hyppää sisältöön
Kuvassa juoksentelee lapsia meren äärellä auringon laskiessa

Tekemistä ja tapahtumia nuorille

Nuorisopalvelut järjestää vuoden mittaan monenlaisia tapahtumia nuorisotiloilla yhteistyössä muiden vastuualueiden ja toimijoiden kanssa.

Perinteisesti Kälviällä järjestetään live-artistikeikka Kohtalona Käläviä -viikon yhteydessä, nuorisokeskus Vingellä disko kerran kuukaudessa sekä Lohtajalla live-artistikeikka Lohtaja-viikon yhteydessä.

Tekemistä ja tapahtumia vuoden aikana

 • Nuorisopalvelut järjestää monenlaisia tapahtumia!

  Seuraa ilmoittelua nuorisopalveluiden sosiaalisessa mediassa!

  Facebook: Nuorten Kokkola

  Instagram: @nuorten_kokkola sekä nuorisotilojen omilla sosiaalisen median tileillä. Tilit löydät jokaisen nuorisotilan alta täältä.

 • Paras tapa päättää lukuvuosi ja aloittaa kesä!

  Nollapiste 2024 -tapahtuma järjestetään 1.6.2024.

  Nollapiste on päihteetön, energiajuomaton ja kävijöille täysin ilmainen toiminnallinen puistofestivaali. Eturivin artistien keikkojen lisäksi pääset kokeilemaan tapahtuma-alueella erilaisia aktiviteettejä ilmaiseksi.

  Kokkolan nuorisopalvelut ja yhteistyökumppanit haluavat tarjota nuorille hauskan ja turvallisen tavan viettää koulun päättymistä ja kesäloman alkua. Tapahtuman toteutukseen osallistuvat lukuisat paikalliset järjestöt, toimijat, vapaaehtoiset sekä Kokkolan nuorisovaltuusto.

  Nollapiste-tapahtuma on järjestetty vuodesta 2012 koulujen päättäjäislauantaina. Tapahtuma kokoaa Kokkolan Länsipuiston alueelle vuosittain yli 2000 kävijää.

  Tule mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtumaa!

  Katso Nollapiste 2017 -video

  Katso Nollapiste 2018 -video

 • Seuraa tarkempaa ilmoittelua instassa:

  • @nuorten_kokkola
  • @isojarven_nuoppari
  • @isokylan_nuoppari
  • @nuorisokeskus_vinge
  • @lohtajannuoppari
  • @kalvian_nuoppari
  • @ullavan_nuoppari

  #kokkolannuorisopalvelut #nuortenkokkola

 • Syys- ja talvilomaviikoilla nuorisotaloilla tapahtuu!

  Suunnittelemme ohjelmaa talojen ja taloilla käyvien nuorten toiveiden ja ehdotusten mukaan. Vuosien aikana ohjelmassa on ollut yönuoppareita, diskoja, peliturnauksia, leffailtoja sekä muuta mukavaa ja monipuolista toimintaa eri ikäisille nuorille.

  Jos sinulla on ideoita tapahtumista tai toiminnoista, olethan rohkeasti yhteydessä!

  Seuraa syys- ja talvilomaviikkojen ohjelmaa nuorisotilojen sosiaalisista medioista. Tilit löydät jokaisen nuorisotilan alta täältä.

 • Nuorisopalvelut tarjoavat lapsille, nuorille ja nuorille aikuisille monipuolista ryhmätoimintaa.

  Tervetuloa rohkeasti mukaan katsomaan ja kokeilemaan itseäsi kiinnostavaa ryhmätoimintaa! 

  Jos mielessäsi pyörii idea pajan, tapahtuman tai muun toiminnan järjestämiseen, otathan yhteyttä nuorisokeskus Vingen nuoriso-ohjaajiin tai osallisuuskoordinaattoriin. Lähdetään yhdessä toteuttamaan ideasi todeksi!

  Lue lisää nuorten omista ryhmistä nuorisokeskus Vingellä…

 • Höntsät ovat lasten ja nuorten matalan kynnyksen harrasteliikuntaa.

  Höntsissä ei ole vaadittua tasoa, vaan kaikki voivat osallistua mukavaan liikuntaan taitotasosta riippumatta. Höntsä-kerran alussa päätetään yhdessä, mikä on juuri sen kerran liikuntamuoto tai peli.

  Toimintaa järjestetään useammassa toimipisteessä ympäri Kokkolaa. Osallistuminen on ilmaista. Ryhmissä saattaa olla ikäraja.

  Höntsävuoroista ilmoitetaan syksy-kevät-jaksoissa.

  Höntsiä toteutetaan osana Tuu Mukaan! -hanketta yhteistyössä liikuntapalveluiden kanssa.

  Lue lisää höntistä ja avoimista vuoroista…

 • Liikkuvassa nuorisotyössä mennään sinne, missä nuoret ovat.

  Nuorisotyöntekijät toteuttavat liikkuvaa nuorisotyötä erityisesti erilaisten juhlapyhien ja nuorille merkityksellisten ajankohtien aikana, kuten vappuna sekä koulujen päättäjäis- ja alkamisviikonloppuina. Liikkuva nuorisotyötä tehdään mahdollisuuksien mukaan myös muina aikoina.

  Liikkuvan nuorisotyön tarkoituksena on kohdata nuoria nuorisotalojen ja -tilojen seinien ulkopuolella. Nuorisotyö ja turvallisia aikuisia tuodaan liikkuvassa nuorisotyössä nuorten valitsemiin ajanviettopaikkoihin.

  Nuoret voivat esittää toiveita liikkuvalle nuorisotyölle nuorisopalveluiden sosiaalisen median kautta.

Ota yhteyttä