Hyppää sisältöön

Kokkolan seudun työllisyyden kuntakokeilun asiakkaille on tarjolla paljon erilaisia koulutuksia, valmennuksia, tukitoimintaa ja tapahtumia. Tällä sivulla on kootusti tietoa alueen toimijoiden työllisyydenhoitoon liittyvistä palveluista.

Mikäli olet kiinnostunut jostakin työnhakuasi tukevasta palvelusta, keskustele asiasta kuntakokeilun vastuuasiantuntijasi kanssa. Ilmoita vastuuasiantuntijallesi kaikista muutoksista tilanteessasi (esim. työllistyminen tai opintosuunnitelmat). Voit ilmoittaa muutoksista Oma asiointi -palvelussa tai olemalla suoraan yhteydessä omaan asiantuntijaasi.

Hyvä alueellisen yhteistyöverkostomme toimija

Päivitämme koontia alueen palveluista kuntakokeilun asiakkaille saamiemme tietojen perusteella. Ensisijaisesti pyrimme linkittämään yhteistyötahojemme omilta verkkosivuilta löytyviin asiointi- ja palvelukuvauksiin sekä ohjeisiin.

Mikäli kuntakokeilun asiakkaille tarjoamanne palvelu ei vielä ole mukana tässä koonnissa tai palveluihinne on tullut muutoksia, ota yhteyttä sähköpostitse kuntakokeilu.viestinta(at)kokkola.fi.

Nostamme tälle sivulle tapahtumat esiin Kokkolan tapahtumakalenterista tapahtumat.kokkola.fi luokituksella Työnhaku ja koulutus. Voit tapahtumanjärjestäjänä ottaa tapahtumakalenterin käyttöön ja lisätä sekä hallinnoida omia tapahtumianne tapahtumakalenterissa.