Mene sisältöön

Navigaatio

Kulttuuria

Kokkola on monipuolisen kulttuurin mekka. Meiltä löytyy ammennettavaa musiikin ja tanssitaiteen saralta läpi vuoden. Ohessa muutamia tutustumisen arvoisia tuotantoja, jotka eivät jätä ketään kylmäksi tulkinnoillaan ja mukaansatempaavilla esityksillään. Teatterit ovat myös yksi osa kaupungin kulttuuritarjontaa. Tutustu Kokkolan kaupunginteatterin tarjontaan tai ihastu kesäteattereihin kesäaikaan.

Tule ja koe kultuurin elämystä ja anna Kokkolan viedä sinua!


Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri
Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterin tavaramerkki on väkevä, täyteläinen ja ryhdikäs luomusointi. Intensiiviset tulkinnat ja vahva vuorovaikutus antavat aihetta iloon ja oivalluksiin niin lavalla kuin katsomossa. Moninkertaisesti palkittu huippuorkesteri säväyttää monipuolisella ohjelmistollaan. Koe elävä musiikki, tule konserttiin!
Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri, Mannerheiminaukio 4
Puh. 06 8242 250
www.kamariorkesteri.fi

Kokkolan Kaupunginteatteri
Esityksiä kahdella näyttämöllä elokuusta toukokuun loppuun! Syksyllä 2018: Koukussa; Ray Cooneyn vauhdikas suosikkifarssi. Sydämeen Jäi Soimaan; Lämminhenkinen musiikkinäytelmä Carolasta. Veren Maku; Tumman humoristinen tarina ihmisen suhteesta lihaan. Lisäksi useita vierailuesityksiä. Keväällä 2019 mm. palkittu draama Neljäntienristeys sekä koko perheen näytelmä Supermarsu.
Torikatu 48
www.kokkolanteatteri.fi

Kokkolan Talviharmonikka
Festivaali järjestetään 10.–17.2.2019. Kotimaista musiikin aarteistoa, kantaesityksiä, tanssi-, yhteislaulu- ja ulkoilmatapahtumia. Musiikin lähettiläitä ulkomailta ja Suomesta. Harmonikan moniulotteisuus korostuu festivaaleilla – folkia, klassista, modernia, viihdemusiikkia jne. Opaskierroksia, lastenkonsertteja, lounasmusiikkia, säveliä senioreille ja Guardia Nueva.
Keski-Pohjanmaan Konservatorio, Pitkänsillankatu 16. Katso esittelyvideo täältä.
www.talviharmonikka.com  

Guardia Nueva - Taipuisa timantti
Viihde- ja tangoviihdeorkesteri Guardia Nueva on kuin kissankello joulukuussa. Hento ja vahva, sininen, suomalainen ja aito, herkkä ja yllättävä. Musiikillinen runsaudensarvi yhteistyökumppaneinaan suomalaisen artistitaivaan kirkkaimmat tähdet. Kun taito riittää moneen, ei tarvitse tyytyä vähään. Guardia Nueva on enemmän kuin orkesteri. Se on elämys, joka täytyy kokea itse!
www.guardianueva.net

Lohtajan Kirkkomusiikkijuhlat
Vain harva suomalainen kesäfestivaali on kyennyt saavuttamaan kymmenien vuosien iän. Siksi on syytä olla kiitollinen ja ylpeä Lohtajan Kirkkomusiikkijuhlien 40-vuotisesta taipaleesta. Juhlat ovat ainoa säännöllinen kirkkomusiikkiin keskittyvä tapahtuma Suomessa. Pitkän iän salaisuus on kirkkomusiikin alati kasvava aarreaitta hienoine esittäjineen.
Lohtajan Kirkkomusiikkijuhlat, Lohtaja, puh. 040 580 6652.
www.kirkkomusiikkijuhlat.fi

Kokkolan Talvitanssit - Vinterdans i Karleby
Vuosittain järjestettävä Kokkolan Talvitanssitfestivaali tarjoaa tuoreen näköalan kotimaisen nykytanssin kiinnostavimpiin tekijöihin ja teoksiin. Festivaali tuo Kokkolaan ajankohtaista suomalaista nykytanssia, tanssielokuvaa ja nykysirkusta. Vaikuttavien näyttämöteosten lisäksi festivaalilla nähdään runsaasti oheisohjelmistoa. 
Kokkolan Talvitanssiyhdistys
www.kokkolantalvitanssit.fi


Ykspihlajan Työväen Näyttämö - YTN

Satamakatu 40
www.ykspihlajantyovaennayttamo.net/

Teatteri Iltatähti
Pitkänsillankatu 1-3 D, 4 krs.
www.teatteriiltatahti.fi/

KUF - Karleby Ungdomsförening
Jungsborg, Poikkikatu 8
www.karlebyuf.fi/

Iloinen kesäteatteri
Vuoden 2018 ohjelmistossa Marita Kärkkäisen käsikirjoittaman "Vanhan hamsterin hotelli"-näytelmän Jokikylätalon pihapiirissä, osoite Passojantie 183,68300 Kälviä. Näytelmän on ohjannut Anni-Veera Aitolehti. Iloinen kyläteatteri toimii yhteistyössä Kokkolan seudun opiston ja Jokikylän kyläyhdisty ry:n kanssa.
Ensi-ilta to 14.6 klo 19.00. Muut esitysajat: su 17.6 klo 19.00, ma 18.6 klo 19.00, ke 27.6 klo 19.00, to 28.6 klo 19.00, su 1.7 klo 14 ja klo 19.00.
Liput: 15 euroa(sisältää pullakahvin) ja 12 euroa 
Lippuvaraukset ennakkoon kalvianjokikyla@gmail.com tai 0400 968276(Marko)


Kokkolan kesäteatteri ry (sommarteater)
Kokkola

Potinrannan kesäteatteri (sommarteater)
Kokkola

Lohtajan harrastajanäyttelijät (sommarteater)
Lohtaja

Alaviirteen kylänäyttelijät (sommarteater)
Lohtaja

Lipputoimisto
Liput lukuisiin konsertteihin, ooppera- ja teatteriesityksiin sekä urheilutapahtumiin kautta maan. Nettisivuilta ostaessa mahdollisuus maksaa myös kulttuuriedulla, Smartum Saldolla tai ePassilla. Puhelinmyynti 0600 95020 ma-la 9-21- 1,98 € / min + mpm. 
www.lipputoimisto.fi 

Keski-Pohjanmaan Konservatorio
Keski-Pohjanmaan konservatorio on yksi maamme suurimmista musiikin ja tanssin perusopetusta antavista musiikkioppilaitoksista. Konservatoriossa on myös mahdollisuus suorittaa ammatillinen perustutkinto, joka antaa valmiudet musiikkialan työtehtäviin ja korkea-asteen jatko-opintoihin. Tyylilajien kirjo on monipuolinen: klassista, kansan- ja pop/jazz-musiikkia sekä musiikintekijälinja. Lukuisia konsertteja talon omassa salissa.
Pitkänsillankatu 16
www.konsa.fi

Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri
Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri

Kokkolan kaupunginteatteri
Kokkolan kaupunginteatteri

Kokkolan Talviharmonikka
Kokkolan Talviharmonikka

Guardia Nueva
Guardia Nueva

Lohtajan Kirkkomusiikkijuhlat
Lohtajan Kirkkomusiikkijuhlat

Lipputoimisto
LipputoimistoTekstisi tulee tähän.
matkailu

Sivun alkuun