Hyppää sisältöön

Meri on muovannut Kokkolaa jo monen vuosisadan ajan. Se muistuttaa ajatuksen vapaudesta ja maailman tarjoamista mahdollisuuksista. Meri kutittelee varpaita, tuo mukanaan uusia tuulia ja tarjoaa elämyksiä ympäri vuoden.

Meren rannalle on kasvanut omaperäinen ja vahva kulttuuri, jossa elämysten tekeminen ja kokeminen kuuluvat kaikille ja kaikenikäisille. Musiikki, teatteri, elokuva ja kädentaidot kumpuavat vahvasta perinteestä ja kurkottavat tulevaan. Meillä kasvaa myös uusia muusikoita, kuvataiteilijoita ja sanataitureita, jotka leikkivät, pelaavat ja harrastavat kaikkea mahdollista. Sillä siinä me ollaan, maan ja taivaan välissä.

Kokkolassa pienet ja isot asiat pelaavat: turvallisuus niin liikenteessä kuin arjessa yleensäkin, päivähoito ja koulut, oma sairaala, elävä kaupunkikeskusta ja uniikit matkailukohteet ilahduttavat.  Myös luonto on jokaisen kokkolalaisen ulottuvilla. Arjessa on enemmän aikaa elämälle, kun työpäivän päätteeksi pääsee suksilla tai fillarilla metsään, uimaan tai pelaamaan. On luontopolkua, frisbee-rataa, kuntoportaita ja rantakallioita – tai padelia, jalkapalloa, säbää ja kiekkoa.

 

Kokkola – Meillä on laajempi horisontti.

Meillä arkeen mahtuu enemmän elämää. Kuvasimme meidän kokkolalaisten lempihetkiä – nauttisitko sinä näistä tunnelmista?

Ohita video