Hyppää sisältöön
Kaksi naista katsovat tietokonetta.

Hallinto

Puhtaus- ja ruokapalvelussa työskentelee noin 230 henkilöä. Työntekijämme ovat ammattitaitoisia ja asiakaspalveluhenkisiä, jokaisella meillä vakituisesti työskentelevällä työntekijällä on alan koulutus. Palvelua tuottavan henkilöstön osaamista, ammattitaitoa ja kehittymistä tuemme monilla eri tavoilla koko työuran ajan. Tarjoamme oppilaitosharjoittelijoille erilaisia ja monimuotoisia työssä oppimiskohteita osaavan henkilökunnan ohjauksessa.

Ruokapalvelut tuotetaan pääasiallisesti omana palveluna. Osaan kohteista ruokapalvelu ostetaan ulkopuoliselta palveluntuottajalta. Ruokapalvelun tehtävänä on tuottaa laadukkaita, turvallisia ja kustannustehokkaita aterioita asiakasryhmilleen. Palvelua tarjotaan päiväkotien ja koulujen asiakkaille ja henkilökunnalle. Laadukkaat raaka-aineet ovat ruuan perusta, ja voimme ylpeänä todeta, että valmistamme hyvää ruokaa!

Puhtauspalvelut tuotetaan pääasiallisesti omana palveluna mitoitusten mukaisesti kaupungin omistamissa kiinteistöissä tai kiinteistöissä, joissa on kaupungin toimintaa. Osaan toimitiloista siivouspalvelu ostetaan ulkopuoliselta palveluntuottajalta. Siivouskohteita ovat koulut, päiväkodit, liikuntatilat, kirjastot ja toimistot.

Puhtauspalvelun tavoitteena on ylläpitää tilojen puhtautta, hygieenisyyttä ja hyvää järjestystä ja näin osaltaan mahdollistaa tiloissa tapahtuvaa toimintaa.

Kehitämme toimintaamme kustannustehokkaasti ja laadukkaasti, puhtaustaso huomioiden. Käytössämme ovat ajanmukaiset siivousmenetelmät, -välineet ja -koneet. Puhtauspalvelut tuotetaan ympäristöasiat ja tilojen käyttäjät huomioiden. Käytämme hajusteettomia puhdistusaineita saatavuuden mukaan.

Puhtauspalvelun laatua seurataan aistinvaraisesti ja pintapuhtausnäyttein puhtauspalveluiden omavalvonnan keinoin.

Ota yhteyttä