Hyppää sisältöön
Lohtajan koulu marraskuisen aamun kuun valossa.

Lohtajan koulu

Lohtajan koulu tarjoaa perusopetusta 7-9 luokille Kokkolan kaupungin koulujen Lohtajan reitillä.
Toimimme hallinnollisesti yhdessä Lohtajan Kirkonkylän koulun (1-6 lk.) kanssa ja kouluilla on myös yhteisiä opettajia sekä opetustiloja. Tiloissamme opiskelevat myös Kirkonkylän koulun luokat 5. ja 6.
Sijaintimme on Lohtajan kaupunginosassa peruspalvelujen läheisyydessä.
Monitoimihalli Maininki, urheilukenttä sekä tekonurmikenttä tarjoavat upeat mahdollisuudet koululiikuntaan ja harrastuksiin ihan lähietäisyydellä.
Koulun piha-alueella sijaitsee myös toimintapiha (peliareena, skeittiparkki, kiikut, kiipeilytelineet).

Oppilasmäärä 7-9 luokilla: 85 (2022-2023)
Luokkien määrä: 6
Henkilökunnan määrä: n. 20

Sivustoa 0n päivitetty viimeksi 17.5.2023.

 • Henkilökunnan sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@edu.kokkola.fi.

  Poikkeukset, muotoa etunimi.sukunimi@kokkola.fi, on merkitty listalle *.

   

  Perusopetuksen rehtori Juha Salo * Puh. 050 5353 748
  Apulaisrehtori
  Opettajainhuone Puh. 040 8065 232
  Koulusihteeri Tarja Luikku * Puh. 040 4892 367
  Opettajat:
  Luokka 7A – li,ku,ks(ts) Tiina Mäki-Petäjä oppilask.ohjaaja
  Luokka 7B – ko,te Anne Kamunen-Kauro
  Luokka 8A – suk,s2 Nina Karhula
  Luokka 8B – bi,mt,ke Katariina Taskinen tukiopp.ohjaaja
  Luokka 9A – hi,yh,li Kimmo Erkkilä
  Luokka 9B – ma,fy Johannes Vainio
  en,ru,sa Nina Kurikkala
  oppilaanohjaus,ue Soili Kero Puh. 050 4123 137
  erityisopetus Minna Mäkikauppila Puh. 050 4141 832
  ma Juha Salo * Puh. 050 5353 748
  ks (tn) Juho Klapuri
  mu Aapo Jussila
  Muu henkilökunta:
  Koulunkäynninohjaaja,

  osa-aik. koulusihteeri

  Nina Karhula *

   

  Koulunkäynninohjaaja Päivi Pyykkönen
  Koulukuraattori Miia Laitakangas-Kalliosalo Puh. 040 8068 399
  Terveydenhoitaja Eveliina Mäkelä Puh. 044 7307 622
  Koulupsykologi Johanna Puumala Puh. 040 8065 352
  Psykiatrinen sairaanhoitaja
  Nuorisotyöntekijä Jenna Vuori * Puh. 040 4882 906
  Ruokapalveluesimies Mervi Siirilä * Puh. 040 4892 346
  Kokki Sinikka Saari *
  Yhdistelmätyöntekijä Laila Hekkala *
  Siistijä Tiia Pirttioja *
  Kiinteistönhoitaja Joonas Siirilä * Puh. 050 5688 462
  Päivystävä kiinteistönhoitaja iltaisin & viikonloppuisin Puh. 050 5469 652

   

  Lohtajan koulun keittiön sähköpostiosoite: lohtajanya.keittio@kokkola.fi.

  Puhelinnumeroista julkaistaan vain työsuhdepuhelimien numerot. Annathan mahdollisuuksien mukaan kouluväellekin kotirauhan ottamalla puhelimitse yhteyttä työpäivisin klo 8-16. Kiireettömät yhteydenotot voit hoitaa myös sähköpostitse tai Wilman viestillä. Kiitos!

  Yhteystietojen käyttö suoramarkkinointiin kielletään.

  POIKKEUKSET:

  Nina Karhula on virkavapaalla koulunkäynnin ohjaajan tehtävästä koko lukuvuoden. Sijaisena Vilma Jukkola.

 • Oppilaskunnan ohjaajana toimii lukuvuonna 2022-23 Tiina Mäki-Petäjä.
  Oppilaskunta = kaikki koulun oppilaat, kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

  Oppilaskunnan vaalit järjestetään syyslukukauden alkupuolella, jolloin uusista 7. luokkalaisista valitaan edustajat hallitukseen.
  Oppilaskunnan sääntöjen mukaan sen tehtävänä on ohjata oppilaat keskinäiseen yhteistyöhön, pyrkiä parantamaan oppilaiden asemaa koulussa ja edistää oppilaiden harrastustoimintaa. Oppilaskunnan hallitus suunnittelee erilaisia teematapahtumia yksin tai yhdessä tukioppilastiimin kanssa. Oppilaskunnan hallitus päättää koulun taksvärkkikohteen sekä valitsee tarjousten perusteella kouluvalokuvaajan.
  Hallitus myös käsittelee koulun lukuvuosisuunnitelman osaltaan. Järjestyssääntöjä päivitettäessä hallitus antaa lausunnon.
  Se toimii myös vaalilautakuntana koulun osallistuessa nuorisovaaleihin yms.

  Oppilaskunnan hallitus lukuvuonna 2022-2023:

  Aada Karhula (9A), varajäsen Riku Siirilä (9A)
  Ilona Huhtala (9B), varajäsen Eetu Jokela (9B)
  Emmi Anttila (8A), varajäsen Hilja Luikku (8A)
  Yevhenii Zakharchuk (8B), varajäsen Pinja Pietilä (8B)
  Joona Orjala (7A), varajäsen Piitu Ojala (7A)
  Hermanni Karhula (7B), varajäsen Sofi Anttila (7B)

  Tukioppilastoiminta koulullamme on aktiivista ja sillä on jo pitkät perinteet. Toimintaa ohjaa lukuvuonna 2022-2023 Katariina Taskinen.

  Tukioppilaiden puoleen voivat toiset oppilaat kääntyä aina apua tai neuvoja tarvitessaan tai ihan muutenkin vaikkapa juttuseuraa kaivatessaan. Tukioppilaat järjestävät teematapahtumia yksin tai yhdessä oppilaskunnan hallituksen kanssa.

  Tukioppilastiimiin lukuvuonna 2022-2023 kuuluvat:

  Tessa Pajunpää, 9A
  Veeti Pentti, 9A
  Inka Hyyppä, 9A
  Anniina Jaakola, 9A
  Saimi Huhtala, 9B
  Niko Pajunpää, 8A
  Eerika Rekilä, 8A
  Lauri Haasala, 8B
  Iina Herlevi, 8B
  Mette Jussila, 8B

 • Lohtajan koulun vanhempainraatiin kuuluvat lukuvuonna 2022-2023:

  * Anne Jussila

  * Tiia Kangas

  * Hanna Lauri

  * Marika Orjala

  * Piia Palola

  * Marion Perttula

  * Riikka Rekilä

  * Taija Sivula

  Raadin kokoontumiset ovat keskustelutilaisuuksia, joissa on tarkoitus ideoida mm. koulun kehittämistä. Raati toimii huoltajien “äänitorvena”. Koulun edustus vaihtelee kokouksittain.

 • Lohtajan koulun laaja-alaisena erityisopettajana toimii Minna Mäkikauppila ja hänellä on työparinaan erityisopetuksen koulunkäynnin ohjaaja Päivi Pyykkönen.

  Käytössä on luokkatila, jossa erityisen tuen piirissä olevien oppilaiden ohella tukea saavat myös tehostetun tuen oppilaat joustavin järjestelyin. Koulullamme ei ole varsinaista erityisluokkaa.

 • Toukokuun 24. päivälle vuonna 1956 päivätyllä asiakirjalla Lohtajan keskikoulun kannatusyhdistys sai valtioneuvostolta luvan ylläpitää Lohtajan pitäjässä suomenkielistä 5-luokkaista oppikoulua.

  Koulutyö alkoikin kyseisen vuoden syyskuun 1. päivänä toimien kolmessa eri paikassa: Seurojen talossa (nyt jo purettu Väinönlinna), entisessä kunnantalossa sekä rukoushuoneella.

  Opetustilojen hajanainen sijoittelu, tilojen pienuus sekä hallintotilojen puute vaikeuttivat toimintaa ja koulun johtokunta pohtikin useaan otteeseen tilojen saamista keskikoululle. Toimikunta asetettiin tiedustelemaan hinnan ja sijainnin puolesta sopivaa tonttia.

  Joulukuun 15. päivänä 1956 kannatusyhdistys pääsi päättämään tontin ostosta koulun yhdeltä puuhamieheltä, poliisi Viljami Roikolta. Yhdistyksen taloudenhoitajan ja sittemmin johtokunnan puheenjohtaja Reino Peranderin kertoman mukaan kunnan lainatakauksella oli kovat ehdot ja johtokunta hankkikin sittemmin omavelkaisen takauksen lukuisilta yksityishenkilöiltä.

  Samassa joulukuun 15. päivän kokouksessa johtokunta valtuutettiin toimimaan rakennustoimikuntana. Alkoi puutavaran hankinta puurakenteista koulurakennusta varten.

  Rakennushallituksen rakennusneuvos Sysimetsä tyrmäsi ajatuksen ollen sitä mieltä, että rakennus tulisi tehdä kivestä. Kouluhallitus hyväksyi tammikuun 15. päivä vuonna 1958 lopulliset piirustukset kivirakenteiselle koululle.

  15. päivänä huhtikuuta saman vuonna päätettiin ryhtyä koulurakennuksen 1. vaiheen rakennuttamiseen. Perustustyöt aloitettiin 2. kesäkuuta ja harjannostajaiset pidettiin 2. elokuuta. Pääosan virallinen luovutustilaisuus voitiin järjestää etuajassa 23. tammikuuta 1959.

  Lohtajan oppikoulu rakenteilla, runko valmiina
  Lohtajan oppikoulu rakenteilla, runko valmiina (kuvaaja ei tiedossa).

  Koulutyö uudessa rakennuksessa alkoi 27. tammikuuta 1959. Rehtori Ensio Rönkön mukaan ”sinä päivänä hymyiltiin paljon”.

  13. kesäkuuta 1963 asetettiin toimikunta toisen rakennusvaiheen toteuttamiseksi, vaikka taloustilanne oli vaikea ja velkaa jo ennestään paljon. Viljami Roiko ja Reino Perander tekivät useita matkoja Helsinkiin Kouluhallitukseen, vakuutusyhtiöihin ja pankkien pääkonttoreihin. Tuloksena voitiin toisen rakennusvaiheen urakkasopimus allekirjoittaa 28. tammikuuta 1963. Rakennustyöt etenivät nopeasti ja liikunta- ja juhlasalitilan sekä ruokailutilat sisältävä toinen vaihe voitiin ottaa vastaan jo saman vuoden syyskuun 2. päivänä.

  Koulutalon tilojen arveltiin tuolloin riittävän 200-220 oppilaan tarpeisiin. Rehtori Esko Töyrylä kirjoitti tästä valtavasta ponnistuksesta seuraavasti:

  ”Nykyiselle ja tuleville oppilaspolville näiden opiskelutilojen olemassaolo voi tuntua itsestään selvältä ja ikään kuin luonnostaan asiaan kuuluvalta. Sen, että koulutalo ei nouse maasta vain kättä puristamalla, saivat kuitenkin myös tämän opinahjon rakentajat omakohtaisesti todeta. Kannatusyhdistyksen jäseniltä, joista tässä yhteydessä vielä kerran mainittakoon erikoisesti nimet Eino Kamila, Viljam Roiko, Reino Perander ja A.V. Nissilä, vaadittiin rakennushankkeen toteuttamisessa todella huolta ja vaivannäköä, eriasteisista vaikeuksista kun ei suinkaan ollut puutetta. Koulun historiassa – ja laajemmaltikin – tällä vapaaehtoisin voimin tarmokkaasti ja vastuuntuntoisesti suoritetulla työllä tulee olemaan pysyvä arvonsa.”

  Koulun nimi muutettiin Yhteiskouluksi samana vuonna 1963 kuin rakennuksen toinen vaihe valmistui.

  Koulu uuden laajennuksen kera.
  Laajennuksen myötä koulu sai uuden siipirakennuksen, jossa liikunta-/juhlasalin lisäksi sijaitsivat myös keittola ja ruokailutilat (kuvaaja ei tiedossa).

  Koulun 10-vuotisjuhlia vietettiin vuonna 1966. Koulunuudistustoimikunta oli juuri saanut valmiiksi mietintönsä, jossa suunniteltiin peruskoulua. Lohtajallakin oli aloitettava valmistautuminen koulujärjestelmän muutoksiin. Tuloksena syntyi päätös luovuttaa koulu Lohtajan kunnalle varoineen ja velkoineen 1.7.1973 lukien.

  19.12.1977 Lohtajan keskikoulun kannatusyhdistys r.y. lakkautti yksimielisesti toimintansa todettuaan sen tarpeettomaksi.

  Yllä esitetyn koulun historiikin olen koonnut Kaija Aromaan, Raimo Jukkolan ja Pentti Niemelän toimittamasta kirjasta Varokaa pojat Billnäsin työkaluja – Lohtajan yhteiskoulun perustamisesta 50 vuotta (Art Print Oy, Ylivieska 2007). Kirja on ollut myynnissä ja toimituskunnan tahdon mukaisesti tuotto on käytetty koulun stipendirahaston kartuttamiseksi, mikä tässä kiitoksella mainittakoon.

  Myöhempinä aikoina koulua on edelleen laajennettu ja saneerattu. 1990 -luvun puolivälissä rakennettiin laajennus, johon sisältyy keskuskeittiö, ruokasali ja väestönsuoja-pukuhuone. Samassa yhteydessä saneerattiin hallintotiloja.

  Vuosituhannen vaihteessa toteutettiin mittava rakennusprojekti, jonka yhteydessä koulu sai erikoisluokkien lisäsiiven. Myös vanhempi osa saneerattiin täydellisesti. Teknisen työn ja kotitalouden luokkatilojen siirryttyä kellarikerroksesta uuteen siipeen, saatiin kellariin paikka nuorisotiloille.

  Erikoisluokkien siipi rakenteilla vuonna 1999.
  Erikoisluokkien siipi rakenteilla vuonna 1999 (kuva: Juha Salo).

  Lohtajalla 25.11.2015

  Juha Salo
  rehtori

  Päivitys 26.10.2021:

  Syksyllä 2020 rakennettiin koulun takapihalle toimintapiha peliareenoineen, kiikkuineen ja kiipeilytelineineen:
  Syksyllä 2021 valmistui myös skeittiparkki samalle alueelle.

  Pihan pysäköinti- ja liikennejärjestelyiden muutostyöt ovat suunnitteilla.

 •  

  AJANKOHTAISTA JA LÄHIVIIKOILLA TAPAHTUVAA:

  Ma 22.5.
  Unicefin vierailija 9. luokkien maantieteen tunneilla.

  To 25.5.
  9. luokilla Ajokortti työelämään -koulutusta yhteistyössä 4H:n kanssa.
  8. luokkalaisille ammattiopistoinfo.
  Tulevien 7. luokkalaisten vanhempainilta klo 18.30 (Teams).

  Ma 29. – ke 31.5.
  9. luokkien “Mun juttu“-teemapäivät.

  Ti 30.5.
  Koululaisten viestikarnevaali.

  Ke 31.5.
  Mehtäpäivä Kannuksessa 8. luokille yhteistyössä 4H:n kanssa.

  Kesäkuu

  To 1.6.
  9. luokkien päättökahvitus.

  Pe 2.6.
  “Ohi on” -päivä.

  La 3.6.
  Lukuvuoden päätöspäivä.

  ***************************************************

  KOKO LUKUVUODEN TOIMINTAKALENTERI:

  Elokuu

  Ke 10.8.
  Lukuvuoden koulutyö alkaa.

  Ke 17.8.
  Koulurauhan julistus ja kiusaamattomuuslakanan allekirjoitus.

  Syyskuu

  To 1.9.
  Oppilaskunnan vaalit aamupäivällä (7. luokat). Urheiluiltapäivä 11.15 alkaen.

  Ti 6.9.
  Tukarikoulutusta

  Pe 9.9.
  8. luokkien taidetestaajat-vierailu klo 10.15 (K-P:n kamariorkesteri: The Kid- Chaplinin poika). 

  Ma 12.- To 15.9.
  Monialaisten oppimiskokonaisuuksien teemapäivät. Ei lukujärjestyksen mukaista opetusta.
  Maanantaina kotiseutuajelu.
  Tiistaina koko päivän Kokkola-retki.

  Ma 12.9.
  Kotiseutuajelu klo 11.15 alkaen.

  Ti 13.9.
  Kokkola-retki Kokkola-päivän merkeissä (koko koulupäivä).

  Pe 16.9.
  Oppilaiden taksvärkkipäivä. Opetushenkilökunnan Tyhy-päivä.

  To 22.9.
  7. luokkien ryhmäytyspäivä.

  Pe 30.9.
  Kodin ja koulun päivä, avoimet ovet.

  Lokakuu

  Ma 3.10.
  Kouluvalokuvaukset.

  Ke 5.10.
  7. luokkien vanhempainilta.

  Ma 10. – pe 14.10.
  9. luokkien TET-jakso. 

  Ma 17.- pe 21.10.
  Syyslomaviikko.

  Ma 24.10.
  Jakso vaihtuu.

  To 27.10.
  Oppilaskuntahallituksen koulutuspäivä.

  Pe 28.10.
  MTK:n edustajia 8. luokkien kotitaloustunnilla (lähiruokaa).

  Ma 31.10.
  Halloween-teema klo 13-15. Martat vierailevat 7B:n kotitaloustunnilla.

  Marraskuu

  Ke 2.11.
  Vanhempainraati kokoontuu klo 18.00.

  To 3.11.
  9. luokkien Kpedu-vierailu.

  Ma 14. – pe 18.11.
  Lapsen oikeuksien viikkoPäivänavauksetNuopparitunnit luokanvalvojien kanssa.

  To 17.11.
  Lapsen oikeuksien päivän munkkikahvitus.

  Ke 23.11.
  Nuorisovaltuustovaali.

  To 24.11.
  Kiusaamisen vastainen popup-tapahtuma 7. luokille.

  Ke 30.11.
  8. luokkien Taidetestaajat –vierailu klo 10.40 (Kokkolan kaupunginteatteri: Ritari Siniparta). 

  Joulukuu

  Pe 2.12.
  Lukiovierailu 9. luokkalaisille.

  Ma 5.12.
  Kunniakäynti sankarihaudoille.

  Ti 6.12.
  Itsenäisyyspäivän vapaa.

  Ke 14.12
  8. luokkalaisten hyvinvointipajat.

  Ma 19.12.
  Joulun teemapäiväkoulua klo 9-13.

  Ti 20.12.
  Joulun teemapäiväkoulua klo 9-13.

  Ke 21.12.
  Syyslukukauden päättäjäispäivä. 

  ——————————————————————–

  Tammikuu

  Ma 9.1.
  Kevätlukukauden aloituspäivä. 

  Ti 17.1.
  Ankkuri-tiimin tunti oppilaille klo 11.15.

  Ma 30.1. – ti 31.1.
  9. luokkien TET-viikko alkaa.

  Helmikuu

  Ke 1.- pe 3.2.
  9. luokkien TET-viikko jatkuu.

  Ma 6.2.
  Yläkoulun hyvinvointipaneeli salissa alk. klo 9.00 (luokka-asteittain).
  Luokanvalvojan tunti klo 9.55.

  Ke 8.2.
  9. luokilla Metsävisa.

  To 9.2.
  9. luokkien oppilaita vierailee Kälviän opistolla (11.15 alkaen).

  Ti 14.2.
  Ystävänpäivän teemapäivä. Koulua 9-13. Arviointikeskustelupäivä 1. 

  Ke 15.2.
  Arviointikeskustelupäivä 2. Koulua 9-13. 

  Ma 27.- ti 28.2.
  Talvilomaviikko alkaa.

  Maaliskuu

  Ke 1. – pe 3.3.
  Talvilomaviikko jatkuu.

  Ke 8.3.
  8. luokkien tukioppilaskoulutus (koko päivän).
  9. luokkien DocKino -vierailu Bio Rex -elokuvateatteriin.
  Lähtö klo 11.00. Esitys klo 11.45 – 12.50.

  To 9.3.
  9. luokkien KIP-vierailu.

  Ma 20.3.
  Jakso vaihtuu!
  Tasa-arvotunti klo 14-15.

  Ke 22.3.
  Päihteet puheeksi -tapahtuma Kaarlelan seurakuntakodilla 7. ja 8. luokkalaisille.
  Lähtö ruokailun jälkeen, paluu n. 13.40.
  Villa Elban kansainväliset vieraat 9. luokille klo 13-14 tunnilla.

  Ti 28.3.
  7. luokkien koulukahvit (seurakunta ja nuorisotoimi).

  To 30.3.
  Eduskuntavaalien varjovaali.

  Huhtikuu

  Ti 4.4.
  Koulun Nou Hätä -joukkue jatkokisassa Seinäjoella.

  Pe 7.- ma.10.4.
  Pääsiäisloma.

  To 13.4.
  Mahdollisuuksien metsä –vierailija Juho Hautakangas (UPM) 8. luokilla (9.00 OPO-tunnnilla, 9.55 historian tunnilla).
  Simo Harjupatanan mopotunti (9.00 SUK8A, 9.55 BI8B).
  9. luokkien taloustietokilpailu.
  Lohtajan Kirkonkylän maaseutunaisten vierailu 8. luokkien kotitaloustunnilla (perinneruoka-aihe).

  Pe 14.4.
  Lohtajan Kirkonkylän maaseutunaisten vierailu 8. luokkien kotitaloustunnilla (perinneruoka-aihe).
  Hanna Kallio kertoo Nuorisopassista 7. luokkalaisille ensimmäisen tunnin alussa.

  Ti 18.4.
  8A -luokka osallistui kansainväliseen ICILS -kokeeseen.
  Jonna Kastell-Klapuri ja TET-harjoittelija esittelivät nuorisoseuratoimintaa.

  To 20.4.
  Solusta geeniteknologiaan -valinnaisaineryhmän Oulun retki.

  Ma 24. – pe 28.4.
  8. luokkien TET-viikko. 

  Pe 28.4.
  Vapputeema 2 viimeisellä tunnilla.

  Toukokuu

  Ma 1.5.
  Vappuvapaa.

  To 4.5.
  8. luokkien lukioinfo klo 12.05 alkavalla tunnilla.

  Ti 16.5.
  6. luokkien tutustumispäivä.

  To 18.5.
  Helatorstaivapaa.

  Ma 22.5.
  Unicefin vierailija 9. luokkien maantieteen tunneilla.

  To 25.5.
  9. luokilla Ajokortti työelämään -koulutusta yhteistyössä 4H:n kanssa.
  8. luokkalaisilla ammattiopistoinfo.
  Tulevien 7. luokkalaisten vanhempainilta.

  Ma 29. – ke 31.5.
  9. luokkien “Mun juttu“-teemapäivät.

  Ti 30.5.
  Koululaisten viestikarnevaali.

  Ke 31.5.
  Mehtäpäivä Kannuksessa 8. luokille (mahd. myös 7. luokat) yhteistyössä 4H:n kanssa.

  Kesäkuu

  To 1.6.
  9. luokkien päättökahvitus.

  Pe 2.6.
  “Ohi on” -päivä.

  La 3.6.
  Lukuvuoden päätöspäivä.

 • 1. tunti
  8.05 – 8.50
  2. tunti
  9.00 – 9.45
  3. tunti
  9.55 – 10.40

  Ruokatunti 10.40 – 11.15
  Ruokailu 10.30 alkaen, mikäli kaksoistunnin välituntia ei ole pidetty.

  4. tunti
  11.15 – 12.00
  5. tunti
  12.05 -12.50

  Iltapäivän pitkä välitunti 12.50 – 13.20
  12.50 – 13.05 välipala-aika
  13.05 – 13.20 ulkoiluaika

  6. tunti
  13.20 – 14.05
  7. tunti
  14.10 – 14.55

 • Lohtajan koululla lukuvuoden koulutyö on jaettu neljään jaksoon.
  Jaksoilla 1. ja 3. noudatetaan samaa työjärjestystä.
  Jaksoilla 2. ja 4. noudatetaan samaa työjärjestystä.

  Jaksojen aikataulut:

  Jakso 1
  10.8.-21.10.2022

  Jakso 2
  24.10.-21.12.2022

  Jakso 3
  9.1.-17.3.2023

  Jakso 4
  20.3.-3.6.2023

 • Lohtajan koulu julkaisee toimintakuviaan ja tiedotteitaan lähinnä Instagramissa.

  @lohtajankoulu (yhteiset julkaisut)
  @lohtajankoulukokkola (yhteiset julkaisut)
  @lohtajankoulubiologia (Katariina Taskisen biologian ryhmien työkuvat yms.)
  #tiinanliikunta (Tiina Mäki-Petäjän liikuntasuunnitelmat)
  #kimmonliikunta (Kimmo Erkkilän liikuntasuunnitelmat)
  @lohtajanopo (opinto-ohjaaja Soili Keron julkaisut)
  @kamunköksää (Anne Kamunen-Kauron kotitalouskuvia)

  Tervetuloa seuraamaan!

Ota yhteyttä