Fortsätt till innehållet

MOVE! dansläger 2023

 

Nästa sommar dansas det igen i Karleby när MOVE! dansläger ordnas som en helhet med fyra läger! På denna sida hittar du information bland annat om lägrens innehåll, lärare och saker som anknyter till anmälning.

Välkommen med och dansa!

___________________________

Dagläger 1. NYBÖRJARE

vecka 26, 26–30.6.

må-to kl. 10.00-14.00

fr kl. 10.00-13.00

Lägret är riktat till personer i åldern 7–12 som har mindre än 2 år av danserfarenhet eller ingen erfarenhet alls. Lägerdagarna består av danslektioner, annan motion och trevliga aktiviteter. Lägrets höjdpunkt är den lilla slutförevisningen som ordnas på lägrets sista dag då också lägerintygen delas ut. Lägerdeltagarna kan om de så önskar delta i förevisningen under Tanssitorstai 6.7 kl. 18.00 där man förevisar den lägerdans som man övat in under lägret.

Lägrets dansformer är showdans, discodans och hip hop.

Lägrets pris 60€

___________________________

Dagläger 2. LÄNGRE HUNNA

vecka 27, 3–7.7.

må-to kl. 10.00-14.00

fr kl. 10.00-13.00

Lägret är riktat till personer i åldern 10–12 som har över 2 år av danserfarenhet. Lägerdagarna består av danslektioner, annan motion och övriga gemensamma aktiviteter. Lägrets höjdpunkt är den lilla slutförevisningen som ordnas på lägrets sista dag då också lägerintygen delas ut. Lägerdeltagarna kan om de så önskar delta i förevisningen under Tanssitorstai 6.7 kl. 18.00 där man förevisar den lägerdans som man övat in under lägret.

Lägrets dansformer är showdans, discodans och hip hop.

Lägrets pris 60€

 

____________________________

Kvällsläger 1. MEDELNIVÅ

vecka 26, 26–29.6.

må-to kl. 17.30-20.00

Lägret är riktat till personer i åldern 13–16 som har dans som hobby, men också äldre dansare är välkomna med på lägret. Kvällarna består av två danslektioner, showdans (teknik och koreografi) samt en annan dansform. De två första kvällarnas dansform är reggaeton och de två sista kvällarnas discodans.

Under showdanslektionerna byggs en kort koreografi upp som man kan uppträda med under Tanssitorstai-förevisningen 6.7 kl. 18.00.

Lägrets pris 50€

____________________________

Kvällsläger 2. LÄNGRE HUNNA

vecka 27, 2–6.7

sö-on kl. 17.30-21.00

to kl. 16.30-19.30

Lägret är riktat till över 13-åriga längre hunna dansare och dansledare som önskar utmaningar. Lägerkvällarna består av tre danslektioner: teknik, koreografi (övning av föreställningskoreografi) och en sidodansform. Under de två första kvällarna är dansformen reggaeton och de två andra discodans. Den sista lägerkvällen 6.7 uppträder vi under Tanssitorstai kl. 18.00.

Lägrets pris 60€

________________________________

Om kunskapsnivåerna

Nivåbeskrivningarna är riktgivande. Syftet med dem är att hjälpa den som anmäler sig att välja ett lämpligt läger med tanke på åldern och kunskaperna, vilket bidrar till en trevlig lägerupplevelse. Om du har frågor om nivåerna kan du kontakta oss via e-post (tanssileirimove (at) gmail.com) så hittar vi säkert bästa möjliga nivå tillsammans!

 

Daglägrens nivåer:

Nybörjare: Riktat till nybörjare och dansare som har haft dans som hobby i mindre än två år.

Längre hunna: Riktat till dansare som har haft dans som hobby i minst två år.

 

Kvällslägrens nivåer:

Medelnivå: Riktat till dem som redan haft dans som hobby. Detta läger lämpar sig utmärkt till exempel för dansare som har deltagit i MOVE! dagläger tidigare år!

Längre hunna: Riktat till målmedvetna dansare. Vi rekommenderar att du har dansat aktivt i minst 6 år.

 

Dessutom är också de dansare välkomna till båda kvällslägren, som inte dansar aktivt, men som har en stark dansbakgrund. Även om kvällsläger 1 rekommenderas för dansare i åldern 13–16 kan också äldre dansare delta.

 

Lärarna

Lärare är som vanligt Mimmi Marjamaa och Sara-Sofia Sarkkinen-Rintala, som båda är hemma från Karleby. Båda har danslärarexamen från Oulun ammattikorkeakoulu och arbetar heltid som danslärare.

 

Lägerplatsen

Lägerplatsen hålls på Chydenius skola. Adressen är Anders Chydeniusgatan 20.

________________________________

Anmälningar

Anmälningen öppnas på Kristi himmelsfärdsdag 18.5 och är öppen till 18.6.

Vi erbjuder en Early bird-rabatt på 5 € på normalpriset åt dem som anmäler sig inom maj. Den som deltar i flera läger får rabatt på priset på alla läger.

Lägerplatserna fylls i anmälningsordning! Därför rekommenderar vi att du anmäler dig i tid och på det sättet försäkrar dig om att du får en lägerplats. Om du anmäler dig till ett läger som redan är fullt kontaktar vi dig personligen via e-post.

 

Observera att anmälningen är bindande! Avbokningar är möjliga endast i sjukdomsfall med läkarintyg.

 

Du kan anmäla dig via länken nedan 18.5–18.6

https://forms.gle/Rw8nNYWvrTuUcsFn9

________________________________

 

Annat

Vi informerar om frågor som gäller lägren och om praktiska arrangemang i ett lägerbrev som sänds till deltagarna under midsommarveckan (vecka 25) till den e-postadress som lämnats i samband med anmälningen. Vi informerar om sändningen av lägerbrev också på sociala medier.

 

Ta kontakt med oss via e-post om du inte får lägerbrevet under midsommarveckan.

 

Om du har frågor kan du kontakta oss per e-post tanssileirimove(a)gmail.com

 

Läs nyheter som anknyter till lägren och annan information genom att följa MOVE! dansläger på sociala medier. Du hittar oss på Instagram @tanssileirimove och på facebook Tanssileiri MOVE!

 

Lägret arrangeras i samarbete med Karleby stads kultur-, ungdoms- och undervisningstjänster.

 

VÄLKOMMEN MED OCH DANSA!