Fortsätt till innehållet

Karleby Vatten informerar i fortsättningen även via sms

Karleby Vatten har tagit i bruk en sms-tjänst som används för information om störningar. Nu kan du få information om störningar via sms och/eller e-post eller som ljudmeddelande till din fasta telefon. Informationen kan gälla till exempel en situation där vattendistributionen på din adress behöver avbrytas oväntat på grund av en läcka eller att ett planerat underhållsarbete kommer att inledas på ditt bostadsområde.

 

Meddelandena om störningar går automatiskt till personer över 16 år som bor i Karleby och vilkas adresser och telefonnummer är offentliga.Om ditt telefonnummer inte är offentligt, men du ändå vill ta emot meddelanden, bör du registrera dig som användare av tjänsten. Du kan registrera mer än en adress, till exempel din arbetsplats, din sommarstuga eller adressen till en nära släkting.Via registreringsblanketten kan du också återkalla beställningen om du inte längre vill ta emot meddelanden. Sms-tjänsten är gratis. Vi begär aldrig pengar eller personuppgifter i våra sms. Vi fogar inte heller betalningslänkar till meddelandena.

 

När du registrerar dig som användare av sms-tjänsten säkerställer du att meddelanden om störningar och kriser når dig! Registrera dig här.

 

Om du har problem med registreringen kan du kontakta vår kundtjänst – vesilaitos(a)kokkola.fi eller tfn. 040 806 5218 (vardagar kl. 9:30-15).

 

Bland alla som registrerat sig i tjänsten senast 30.4. lottar vi ut en MySoda Woody-kolsyremaskin. Istället för fossilbaserad plast tillverkas Woody av träbaserad träkomposit, som till nära 100% består av förnybara råmaterial.

 

Dataskydd

SMS-tjänsten tillhandahålls av programvaruföretaget Blue Idea ApS Finland Branch. Vid registrering i tjänsten ger du ditt samtycke till att Blue Idea ApS Finland Branch samlar in dina personuppgifter (namn, adress, telefonnummer, e-postadress). Personuppgifter som finns lagrade i registret används inte för annat än till att skicka textmeddelanden. Uppgifterna vidarebefordras inte och kan endast tillgås av personer som är auktoriserade att använda sms-tjänsten. Karleby Vattens kunddatabas används inte för att samla personuppgifter.