Fortsätt till innehållet
 • Badvattnet vid badstränderna

  Sommaren är här och badvattnet är varmare än vanligt vid den här tidpunkten – kom ihåg att kontrollera badvattnet innan du hoppar i!

  Provresultat av badvattnet vid badstränderna uppdateras på websidan ca en gång i månaden efter provtagning. Resultaten finns också framlagda vid badstränderna.

  Du hittar aktuell information om läget vad gäller blågröna alger i sjösystem och havsområden i tjänsten Järvi-meriwiki (Insjö-havwiki).

 • Ändringar i öppettiderna sommaren 2024

  Sommaren medför ändringar i öppettiderna för stadens tjänster. Här hittar du bl.a. bibliotekets och idrottsplatserna sommaröppettider.

  Stadshusets kundtjänst betjänar begränsat 1.7-5.8.2024. Kundtjänsten kan nås vardagar kl. 9-15 per telefon och per e-post.

  Stadshuset är stängt 1.-28.7. De elektroniska tjänsterna kan användas hela sommaren och man kan också ta kontakt per telefon.

 • Stadshusets huvudingång är ur bruk

  Stadshusets huvudingång mot torget är ur bruk fr.o.m. 11.6.2024 på grund av byte av dörrar. Enligt uppskattning tar bytet två veckor. Under den här tiden är stadshusets huvudingång vid Ämbetsgränd.

 • #KarlebyIRörelse

  Det är dags att fysisk aktivitet och funktionsförmåga åter hör till en av Finlands styrkor. Målet med konceptet Finland – ett land och folk med god funktionsförmåga är att åstadkomma en bestående förändring som sträcker sig över årtionden.

  Vi tar emot utmaningen och visar på våra kanaler i sociala medier olika möjligheter, platser och sätt att motionera och röra på sig oberoende ålder och konditionsnivå. Vi uppmanar alla Karlebybor att bekanta sig med olika motionsformer och hitta sätt att vara fysiskt aktiv som förbättrar den egna vardagen och funktionsförmågan.

  Hitta rörelseglädjen och dela den med andra genom att använda hashtagen #Karlebyirörelse. Under 2024 lottar vi ut priser varje månad bland alla som deltar i utmaningen.

 • KokkolaWorks

  Den gemensamma kampanjen för de offentliga sektorerna och företagen i Karleby, KokkolaWorks, är här igen!

  Kampanjen baserar sig på en samling kortfilmssketcher där vi via Skådespelaren Nicklas Pohjolas karaktärer får bekanta oss med Karleby, livet i staden, företagen som erbjuder anställning och även enskilda arbetsuppgifter.

  ”Kom och jobba i Karleby. Här klarar du dig bra om du är dig själv. Lediga arbetsplatser hittar du på adressen kokkolaworks.fi.”

Evenemang

Upplev evenemanger i Karleby!

Du hittar all evenemangsinformation i vår kalender!

Mera evenemang