Fortsätt till innehållet

Kansliets kontaktuppgifter och öppettider

Kontaktuppgifter

Institutshuset
Vasavägen 7, 67100 KARLEBY
Tfn 040 806 5160
E-post: kni@kokkola.fi

Öppettider

Under läsåret är kansliet öppet må-to kl. 9.00-11.30.
Från och med 4.9.2023 betjänar kansliet också må-to kl. 17.00-20.00 på telefon 06 8289 777. Övriga tider enligt överenskommelse.

Under skolornas höstlov vecka 42 och sportlov vecka 9  är institutets kansli stängt och i allmänhet hålls inga kurser.

 

 • Höstterminen

  • Höstterminen börjar vecka 36
  • Höstlov vecka 42, i allmänhet ingen undervisning

  Vårterminen

  • Vårterminens kurser börjar i allmänhet vecka 2
  • Sportlov vecka 9, i allmänhet ingen undervisning
  • Skärtorsdag 28.3.2024 i allmänhet ingen undervisning
 • Kursintyg

  De som deltagit regelbundet i en kurs kan efter kursens slut begära ett intyg från institutets kansli över deltagande i kursen. Av intyget framgår kursens totala timantal och närvarotimmar. Om du behöver ett intyg av vilket framgår kursens innehåll kan du begära det av kursens lärare.

  Försäkringar

  Kursdeltagarna är inte försäkrade från institutets sida utan måste själva ta en försäkring för kurser som eventuellt kan medföra risk för skador.

   

 • Institutshuset har kommunal parkeringsövervakning med 4 timmars parkeringsbricka.

  Det är tillåtet att parkera på platser markerade med trafikmärken. Det behövs tillstånd att parkera på platser som är reserverade för personalen. Det är absolut förbjudet att parkera vid genomfarter och portgångar!

  Kom i tid till kurserna. Det kan vara trångt på parkeringsplatsen.

 • Arbetet med Konsthuset Renlunds konstgård har inleds. I samband med byggarbetet görs hela gårdsplanen om och trafikarrangemangen görs bättre.

  Hela gården mot Folkskolegatan och Packhusgatan kommer att gärdas in och är ur bruk medan byggarbetet pågår (området på markerat med rött på bilden). Endast taxibilar får köra in från Folkskolegatan till trädelens rullstolsramp. Vi betonar att TILLTRÄDE ÄR FÖRBJUDET till det inhägnade området.

  Tillsammans kan vi göra området säkert för alla. Tack!

  INGÅNG TILL STENDELEN (bildkonstskola)

  Från den 22 april sker ingång till stendelen enbart från Katarinegatan. Ingången från Folkskolegatan är helt stängd så länge byggarbetet varar. Ingen fordonstrafik är tillåten på konsthusets gårdsplan, med undantag av personalens parkering på gården vid Katarinegatan. Vi rekommenderar att elever som skjutsas med bil lämnas vid Katarinegatan eller Borgmästaregatan. Det är inte tryggt för barnen att korsa vägen ensamma. Vårdnadshavarna kan vid behov följa eleverna till ytterdörren eller klassrummet.

  Observera att det råder parkeringsförbud på Katarinegatan på båda sidor om ingångsporten. Området med parkeringsförbud anges med trafikmärken. Se till att inte blockera trafiken att farosituationer inte uppstår.

  INGÅNG TILL TRÄDELEN

  Ingång till trädelen sker på samma sätt som tidigare, via Borgmästaregatan. Endast taxibilar har rätt att köra in från Folkskolegatan till trädelens rullstolsramp.

  Tack för samarbetet – säkerhet är omsorg!

Skyltfönstret – Institutet sedd på nätet

Vi presenterar arbeten som kursdeltagarna tillverkat. Bekanta dig med SKYLTFÖNSTER/NÄYTEIKKUNA.

Länk till SKYLTFÖNSTRET här.

Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter